Felhasználási feltételek

Kérjük, hogy a hibakod.hu weboldalainak a megtekintését megelőzően olvassa el figyelmesen az alábbi nyilatkozatot.

Szerzői jogok

A hibakod.hu oldalán található információk, dokumentumok, illusztrációk illetve képek (továbbiakban: Tartalom) szerzői jogvédelem alatt állnak. Használatuk oktatási és személyes célokra engedélyezett. Minden egyéb célra történő felhasználás esetén előzetes írásos engedélyre és/vagy felhasználói szerződésre van szükség. A tartalom reprodukciója publikálása, továbbítása, sokszorosítása valamint terjesztése tilos, kivéve az alábbi esetekben:

  • Személyes és oktatási célból történő nyomtatás

A weboldal hivatkozásokat illetve külső forrásokat tartalmazhat olyan weboldalakra, melyekkel a készítők nem állnak kapcsolatban, ezért ezen hivatkozott illetve forrásként ,megjelölt oldalak tartalmáért a készítők semmilyen felelőséget nem vállalnak. Az oldalon közétett, elhelyezett illetve megosztott információkat minden egyes látogató és felhasználó saját felelősségére alkalmazhatja. Az üzemeltető kijelenti, hogy az oldalon megjelenített illetve a felhasználók által közzétett tartalom, hozzászólás kép/hanganyag kizárólag tájékoztató jellegű, az esetleges elírásokért felelősséget nem vállal továbbá a változtatás jogát fenntartja.

Személyes adatok kezelése

A felhasználó a sikeres regisztrációt követően elfogadja az Felhasználási feltételeket és magára nézve kötelező érvényűnek tekinti.

Az oldal felhasználója megadhatja részünkre interneten keresztül az e-mail címét, telefonszámát vagy egyéb más személyes adatait. Adatainak megadásával Ön automatikusan hozzájárul, hogy a hibakod.hu ezen adatait nyilvántartásba vegye és kezelje.

Az üzemeltető a felhasználó által megadott elérhetőségek bármelyikén jogosult a kapcsolatteremtésre illetve kapcsolattartásra információátadás céljából.

A hibakod.hu kijelenti, hogy adatait a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvántartásáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezéseinek megfelelően, azokat maradéktalanul betartva kezeli

Az oldal üzemeltetője jogosult a Felhasználási Feltételek egyoldalú módosítására, de erről köteles informálni a weboldal felhasználóit.